Targ de primavara la Junimea (2 martie si 9 martie 2019)

Sambata 2 martie, cu mic cu mare, sunteti poftiti sa mesteriti martisoare, la ora 14:00, la atelierul-sezatoare Traistuta cu minuni.

Martisoare si felicitari pentru fiecare, delicii culinare, dor de primavara si suflu romanesc!

Pe 9 martie vom avea si mucenici rumeni, cu nuca si miere biologica, puteti degusta, cumpara si chiar puteti face comenzi dinainte la adresa: contact@junimearomana.com

Tot de sambata, 9 martie, revenim la frumoasa noastra traditie de a descoperi impreuna arta culinara. Oferim la preturi modice sandwich-uri proaspete, serviciul de catering cu meniu de pranz, prajituri ce ne aduc aminte de copilaria noastra romaneasca, puteti face comenzi daca doriti sa va asigurati portia pentru acasa: amandine bine insiropate si cu glazura fina, delicate felii de tort Carpati, aromatul salam de biscuiti, dolofanele savarine, rulada cu crema light si spumoasa, placinta cu mere sau cu branza, etc. Asteptam sugestiile si aprecierile dvs, doamna invatatoare Adriana Pavel ne uimeste intotdeauna cu talentul sau nu numai pedagogic, ci si culinar.

Va asteptam cu martisoare si felicitari primavaratice la scoala Junimea! Depanam firul traditiilor nemuritoare, redescoperim lumea ancestrala ce vorbea in snoave ori proverbe si visa prin poezii.