Dragi prieteni,

Ne face placere sa va anuntam ca in timpul sarbatorilor de iarna am lansat o serie de iesiri culturale Junimea Romana. Iesind impreuna la diverse evenimente, le oferim copiilor sansa sa se umple de energie creativa, sa-i incurajam sa gandeasca si sa analizeze un subiect prezentat in diferite feluri. In acelasi timp e o buna ocazie sa lege discutii cu semenii lor si sa-si faca prieteni.

Noi selectam evenimente culturale pe care le consideram interesante si educative pentru copii si va invitam pe toti, fie sunteti membri sau nu ai scolii noastre, sa mergem impreuna.

Deseori putem beneficia si de tarife de grup la pret redus, astfel avand posibilitatea sa ne oferim mai multe evenimente de calitate.

Astfel am mers impreuna la spectacolele Crystal la Cirque du Soleil, Mary Poppins la Théatre Saint-Denis, Les Pirates des Caraïbes la La Fantaisie Danse, la Tao – spectacol muzical japonez.

In luna februarie va invitam la Lundis cinéma au Théâtre Outremont.

Urmariti anunturile de pe site-ul scolii si de pe pagina Facebook ca sa aflati la ce evenimente interesante va invitam data viitoare!

Cu drag,
Echipa scolii Junimea Romana