52 matematicieni de la scoala Junimea sunt calificati in semifinala concursului international AQJM!

V-am obisnuit cu expozitii, spectacole emotionante, zile tematice de anvergura, atelier de artizanat Traistuta cu minuni, campionatul de sah care este in plina desfasurare si alte activitati deosebite.

De aceasta data, la scoala Junimea Romana matematica este in prim-plan, atat in rutina cotidiana, in competitii internationale, cat si prin probleme distractive!

Suntem incantati intodeauna cand privim avantajele pe care le ofera fiecare sambata in care muncim cate un pic, fie pe taramul limbii romane care este patria noastra, al artelor, al sportului sau al altor discipline scolare!  Le vom fi intotdeauna aproape copiilor, indrumandu-i in drumul lor spre devenire, cu mult tact pedagogic, metode didactice atent selectionate si iubire.

Sa le uram succes campionilor junimisti care vor fi in semifinala concursului AQJM sambata 16 martie 2019! Iar duminica 24 martie 2019, campionii nostri vor participa la un alt concurs international, Kangourou en mathématiquesPregatirea continua in sambetele viitoare, in perspectiva ne asteapta si perioada examenelor de minister.

Bravo copii, profesori si parinti, impreuna intotdeauna vom reusi! Munca noastra, conjugata cu pasiunea pentru studiu si creativitate, va ajuta copiii sa se descopere, sa devina mai puternici, pregatiti pentru examenele scolare, dar mai ales pentru examenele vietii! Sa ne amintim ce spun proverbele noastre din popor, care sunt izvoare de intelepciune :”Roadele muncii tale sunt mai dulci„; „Lucrul dobandit cu sudoare e mai de pret ca o mostenire. „; ” „Omului cu staruinta toate ii sunt cu putinta. „; „Radacina e amara dar roadele dulci. „;  „Sudoarea muncii pe mana valoreaza mai mult decat un inel de aur pe deget. „

 

Iata numele campionilor junimisti si a profesorilor de matematica. Este momentul lor de glorie! Ei muncesc an de an cu daruire, merita sa ii felicitam si sa ii sustinem in continuare, alaturi de intreaga echipa de suflet Junimea Romana!

Clasa a 3-a (Cristina Tocu)
Aricov Gabriel
Iluta Daniel
Mihut Melina Andrea
Plourde Alyssia Paloma
Sclifos Constance
Tonu Stefan
Clasa a 4-a (Cristina Tocu)
Bujor
Sofia Ana
Bonnemains Vlasceanu Ayan
Cojocariu Bianca Fabienne
Coman Nicholas
Coretchi Mihail
Gherasim Mara
Muntean Andreas Stephan
Paduret Christian
Pavlov Stefan
Vasilica
Adrian

 

Clasa a 5-a (Elena Turculet)
Baban Andrei
Baban Crina
Birsan Adelina
Bituleanu Irina
Blisceac Victoria
Bujdei Stefan Matei
Chajar Hamza
Constantin David Eric
Cornelia Catalina Olivia
Giusca Gabriel
Hartmann Paul
Imbrea Nicolas
Leagu Evelina
Mihut Mihai Octavian
Onofrei Daria
Osipov Iulian
Savulescu Daniel
Zebciuc Codrin
Clasa a 6-a (Ionut Bujdei)
Dhaini Adam
Valoschi Ioan Cristian

 

Secundar 1 (Ionut Bujdei)
Berliba Christian
Cauia Dragos Cristian
Cioban Jordan
Cristalov Louise
Damian Cassian
Grigorescu Andreea
Iuroaia Victor
Samoil Elizabeta
Iacobuta Emilian
Kuyumjian Luca

 

Secundar 2 (Ionut Bujdei)
Bujdei Veronica
Iftode Marie Louise
Stoica Maya
Terme Victor-Alexandru
Tocu Crina

 

Secundar 3 (Ionut Bujdei)
Bituleanu Andrei

 

 

La scoala Junimea Romana, descoperim talente si abilitati ce ne ofera preocupari frumoase, iar scopul muncii noastreeste sa evoluam, nu sa dobandim cunostinte fara sa le corelam, sa lasam lumea mai buna decat am gasit-o, nu sa fim simpli trecatori. Veniti alaturi de noi, vom creste impreuna de dragul copiilor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.junimearomana.com