Bine ati venit la cursul de muzica si prezenta scenica!

Prin intermediul acestui curs vom descoperi si invata tainele notelor muzicalecantecele diverse pentru fiecare anotimp sau sarbatoare, vom invata sa recitam poezii si vom face jocuri deosebit de atractive.

Participand la acest curs, copiii si parintii acestora au certitudinea ca sunt indrumati de un profesionist in domeniul muzical.

Scopul este de a urmari cu atentie evolutia elevilor si de a descoperi talente deosebite, urmand ca sa fie indrumate spre studierea unui instrument si spre aprofundarea studiilor muzicale.

Profesor: Eugen Dragos Voicu

Licentiat cu diploma de master al Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti, EUGEN DRAGOS VOICU a desfasurat si continua sa desfasoare o bogata activitate muzicala. Solist al Operei Nationale Bucuresti, al TNO ” Ion Dacian”‘ si al Operei Comice pentru Copii, precum si profesor al catorva scoli de profil din Romania, EUGEN VOICU a decis in 2011 sa-si continue cariera de artist liric si pedagog la Montreal.

Manifestand o reala bucurie de a lucra cu cei mici, a imbratisat cu mult entuziasm ideea de a deveni profesor de muzica si prezenta scenica in cadrul scolii Junimea Romana din Montréal. Cursul pe care il preda are menirea de a introduce copiii in minunata lume a muzicii. Dupa cum se stie, muzica in general este esentiala in cresterea, dezvoltarea si formarea unui copil, aducandu-i acestuia multe beneficii pentru intreaga sa viata. Educatia muzicala de la o varsta frageda dezvolta capacitatile copilului -memoria, acuitatea simturilor si a senzatiilor, urechea muzicala, etc- si ii creeaza o stare de bine si de relaxare. Copiii care au ocazia sa descopere tainele muzicii, chiar daca nu vor urma o carierea in domeniu, vor avea cu siguranta numai de castigat. Muzica ii face pe oameni mai curati, mai buni si mai rabdatori, le purifica sufletul, le dezvolta sensibilitatea si le deschide fereastra catre noi sentimente, emotii si senzatii cu totul deosebite. De asemenea, muzica impune copiilor o anumita disciplina si rigoare, care ii vor ajuta in organizarea vietii cotidiene.

Pentru detalii, va invitam sa consultati urmatoarele documente:

Inscrieti-va !

Va asteptam cu drag !

Pentru informatii suplimentare, contactati-ne:

E-mail : contact@junimeamontreal.org
Tel : 514-884-6530
Facebook

Inscrieti-va !

DESCRIERE CURSURI

Scoala Junimea Romana din Montreal pe Facebook

Hommage aux enseignants et aux professionnels qui œuvrent dans le milieu de l’éducation à l’école Jeunesse Richesse! Ce sont des gens passionnés qui s’emploient quotidiennement à relever le défi de concrétiser l'innovation dans le domaine de la réussite éducative.
Un très grand MERCI à chaque membre de l’équipe Jeunesse Richesse !
🌹🌹🌹
Photo prise lors du Gala Méritas 2017 à l'école Jeunesse Richesse.
Crédit photo: Sorin Grigorescu
www.jeunesserichesse.com
...

View on Facebook

Chers partenaires, nous vous adressons nos plus sincères remerciements pour votre soutien à l’École Jeunesse Richesse! Grâce à vous, le Gala Méritas 2017 et toutes nos activités encourageront les jeunes vers la persévérance scolaire et vers la performance. Soutenus par des adultes, les petits deviendront des grands champions, plus intelligents et plus courageux!

Félicitations à tous les jeunes gagnants des concours et à nos partenaires du Gala Meritas:
Liliana Gaina
Mihaela Drosu
Magda Popeanu
Anuca Dragan
Petru Cotnareanu
Serban Tismanariu
Gelu Baciu
P.S. Ioan Casian de Vicina
Daniel Constantin Manolescu - Agora Latina Magna
Maxim Impex
Carrefour Multisports Laval
Neofeelm
Atelier Némésis
Sorin Grigorescu
Fleuriste Bella Camelia

Nous préparons l’année scolaire prochaine, restons en contact afin d’offrir aux jeunes des expériences éducatives enrichissantes et variées par le biais des activités récréatives, sportives, culturelles, sociales ou pédagogiques.

De nombreux projets et activités de tous genres alimentent notre calendrier hebdomadaire. Nous sommes toujours à la recherche des partenaires qui pourront nous apporter un soutien précieux afin d’engager les jeunes sur le chemin de la persévérance scolaire, de la passion, de la réussite.

Sur notre site vous trouverez les photos du Gala:
www.junimearomana.com
www.jeunesserichesse.com
...

View on Facebook